No public Twitter messages.
Posted by gabriela

Atelierele de creaţie

creativa

Vă mai amintiţi când aţi făcut pentru prima oară un bastonaş? Ori o liniuţă… dar un cerc?… şi degeţelele erau toate pline de cerneală, să nu mai spun şi despre haine…

Vă mai amintiţi cum au fost primele ore de desen, cand la întrebarea doamnei învăţătoare, nici nu aţi ştiut bine ce să-i răspundeţi că aţi desenat, şi eraţi plini de acuarele ori carioci?

Ce spuneţi? Sună interesant? V-am stârnit ceva amintiri?

creativitatea

Dacă DA…

Vă invit cu mare drag: să scriem, să desenăm, să creăm diferite articole ce vă binedispun, pe care le facem ca fiind un hobby al nostru, să facem „acel ceva” ce ne scoate din monotonia gri-cenuşie.  Doar o minte deschisă poate fi şi creativă, aşa că vă provoc la un astfel de exerciţiu!

Vom experimenta lucruri inedite, vom călători în fascinanta lume a creativităţii, poposind în cele mai interesante şi totodată pline de bucurie aspecte ale vieţii noastre. Vom învăţa lucruri noi, vom reînvăţa despre lucruri învăţate mai de mult, ne vom recunoaşte ca fiind nişte creatori minunaţi.

creativ

 

Aşa cum spuneam mai sus, pentru că suntem conştienţi că provocarea creativităţii aduce o nouă perspectivă, din aceste considerente, vin acum să vă umplu de bucurie, că avem minunata oportunitate de a porni pe acest drum, ÎMPREUNĂ!

Atelierele de creaţie, le-am organizat pe mai multe domenii, însă toate împreună fac un întreg, deoarece una o completează pe cealaltă!

Despre ce o să experimentăm în această călătorie:
caligrafie,
desen mandale,
– hârtie cu seminţe, hârtie plantabilă,
– artizanat.

 

beautiful-boy-creative-creativity-cute-Favim.com-444035

Orice întrebare ori sugestie o aştept cu mare drag! Îndrăzneşte, sunt aici pentru a-ţi răspunde şi a-ţi lumina calea!

Am scris cu mare drag un articol pentru ca să înţelegi aceste Ateliere de creaţie, bucură-te de el: Îmi iubesc copilăria!

Sponsors