No public Twitter messages.
Posted by gabriela Posted on Ian - 06 - 2014

Foarte scurtă întâlnire cu… Tine

Sunt oameni pe care timpul, distanța fizică ori sufletească sau plecarea către un alt tărâm îi depărtează de noi… 

bryant-mcgill-meeting-another-human

Oameni care ne-au fost alături o bucată de drum, oameni de care ne-am ciocnit întâmplător sau oameni pe care i-am așteptat, căutat. Despre ei rămânem cu amintiri conturate c-un zâmbet, c-o strângere de mână, un dans sau cine știe ce altă clipă trăită, frântură de frază rostită… Viața e un munte de fleacuri, privind vremelnicia clipelor ce zboară, iar noi îl escaladăm uneori cu echipament adecvat, alteori cu palmele goale.

548981_464648370253184_1340922309_n

Dar există oameni cu care, posibil, nu ne-am întâlnit niciodată și la fel de posibil, să n-o putem face vreodată. Nu ne-am putut privi în ochi, nu ne-am putut zâmbi, nu ne-am putut atinge. Poate un număr de telefon format greșit, o adresă culeasă dintr-un șir mai lung primit cu ultimul mail sau cine știe ce cărare ne aduc pe același drum pentru o clipă.

Și habar n-ai când te trezești că-ți lipsesc mai mult decât acei cu care-ți bei cafeaua zilnic…

La un moment dat nici nu-i mai poți numi străini, pentru că nu-ți mai sunt străini. Îți pasă, te contrariază nevoia de a ști tot mai multe despre ei, te bulversează că uneori nici nu-i nevoie de prea multe cuvinte. Te trezești că le recunoști supărarea sau ziua proastă din modul de așternere al cuvintelor sau din inflexiunile vocale… şi totuşi eşti acelaşi, oare nu?

Și atunci, ce înseamnă aproape, apropiați?!

Tu ce spui?

2555793497_f024c30f50

 

Gabriela

P.S. – articol scris de mai bine de 3 luni şi-acum mi-a fost dat să-l scot la lumina :)

Categories: Căsuţa cu poveşti

One Response so far.

  1. Takeo spune:

    Action requires kndowelge, and now I can act!


Sponsors