No public Twitter messages.

Marea carte a testelor de personalitate. Teste simple ca sa te cunosti mai bine

 

httpevent.2parale.roeventsclickad_type=product_store&aff_code=f92a1c87e&campaign_unique=184f69294&unique=d89c61c1d

Vrei să ştii cât de popular sau de ambiţios eşti? Sau cât de romantic? Dacă eşti o persoană sociabilă sau retrasă? Dacă eşti lider înnascut sau dacă preferi postura de executant? Ori poate simţi că suferi de anxietate dar nu ştii cât de mult te afectează această problemă? Dar cu stima de sine cum stai? Avem cu toţii tendinţa să ne comparăm cu alţii suntem mereu dornici sa întelegem cine suntem cu adevărat să aflăm de ce ne simţim si de ce acţionăm în felul în care o facem şi mai important ce anume am putea deveni dacă ni se oferă oportunitatea.

Inspirate de studii, cercetări, sondaje de opinie si experienţă clinică a unora dintre cei mai cunoscuţi specialişti din ştiinţele sociale psihologie şi psihiatrie, testele propuse de Salvatore Didato îţi oferă şansa de a te cunoaşte mai bine. Fiecare test în parte, explorează o anumită trăsătura de caracter – ambiţia, stima de sine, relaţiile romantice sau din cadrul familiei, creativitatea, sexualitatea etc. – iar explicaţiile oferite la finalul acestora, te vor ajuta să te descoperi dar şi să întelegi de ce ai o anumită trăsătura de personalitate şi dacă e nevoie ce poţi face ca să te schimbi.

Tot ce trebuie să faci, este să fii sincer si să te amuzi răspunzând singur sau împreuna cu prietenii la îintrebări.

Dr. Salvatore V. Didato, psiholog clinician, a mai publicat bestsellerul Psychotechniques (1980). A apărut în numeroase emisiuni de radio şi de televiziune şi a semnat articole de specialitate în publicaţii precum Harper, Bazaar Cosmopolitan Parade şi New York Times. Rubrica sa intitulatş  Behavior Behind the News, a câştigat aprecierea Asociaţiei Americane de Psihologie pentru  contribuţia deosebită în domeniul psihologiei.

Vreau cartea

Categories: Tolba cu cărţi

One Response so far.

  1. Margery spune:

    Me and this article, sitting in a tree, L–IE-R-N–AN-G!


Sponsors