No public Twitter messages.
Posted by gabriela Posted on Feb - 20 - 2013

Să crezi în tine

Am găsit acestă carte! Nu-mi venea să-mi cred ochilor şi minţii! Aceasta e prima carte pe care am hotărât să scriu despre ea!

Am luat la „întâmplare” prima carte ce mi-a venit înainte, abia în momentul în care am scris titlul ei, am realizat că e ceea ce eu am scris ca îndemn pe site! Mulţumesc Doamne, că faci atât de multe pentru mine, mai ales că mă menţii conştientă de cine sunt cu adevărat!

 

Aceste rânduri le găseşti în cartea ce urmează:  Să crezi în tine scrisă de Helen Exley

sa-crezi-in-tine

 „Să faci lucruri mărunte pentru iubirea aproapelui – să zâmbeşti, să-i aduci o cană cu apă, sau doar să spui o vorbă bună… Nu contează cât de mult dai, ci cât suflet pui în ceea ce faci…“-    Maica Tereza (1910-1997)

„Cea mai mare greşeală dintre toate, este să nu faci nimic pentru că nu poţi să faci totul.“ –    Sydney Smith

„ Înainte ca un pictor să atingă pânza cu penelul, el vede pictura cu ochii minţii… Dacă ar fi să te pictezi, ce-ai vedea?… Crezi că ceea ce vezi înlăuntrul tău merită a fi zugrăvit ? “ –     Thomas Dreie

Frânturi dintr-o carte ce se vrea a fi un buchet mai degrabă a multor îndemnuri de a fi mai bun, mai înţelegător, de a primi unii de la ceilalţi valoare.

Această carte o poţi lua pentru tine, o poţi dărui, indiferent ce cale alegi pentru ea, îţi va fi de un mare folos.  O găseşti la:
Elefant.ro - Premium

Spor la citit!

Categories: Tolba cu cărţi

Sponsors