No public Twitter messages.
Posted by gabriela Posted on Apr - 09 - 2013

Secretul – Cartea Recunoştinţei

The_Secret_Cartea_Recunostintei_Rhonda_Byrne_Adevar_Divin2010Nu există limite a lucrurilor bune ce le puteţi aduce cu putere în viaţa dumneavoastră. Prin practicarea recunoştintei în fiecare zi, vă veţi mări puterea magnetică de a atrage o viaţă minunată dincolo de puterile visurilor proprii.

Cartea Secretul a devenit un fenomen internaţional, care a inspirat milioane de oameni să trăiască o viaţă extraordinară.

Acum, Secretul – Cartea Recunoştintei vă oferă un instrument incredibil de puternic pentru a trăi Secretul şi pentru a aduce bucurie şi armonie în fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră. Plină de observaţii intuitive şi de înţelepciune, această frumoasă carte scrisă de Rhonda Byrne oferă un cadru pentru a practica puterea recunoştinţei în viaţa de fiecare zi, permiţându-vă să atrageţi în viaţa dumneavoastră orice lucru minunat pe care îl doriţi.

Secretul continuă să fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevărat mega-bestseller internaţional care a inspirat milioane de oameni să trăiască vieţi extraordinare. Acum apare ghidul oficial si autorizat al carţii de succes: The Secret – Secretul: Cartea Recunoştintei, de Rhonda Byrne.

The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteţi folosi spre a vă transforma viaţa în fericire deplină. Când folosiţi această carte în fiecare zi şi scrieţi în ea despre toate lucrurile din viaţa pentru care sunteţi recunoscător, veţi fi apoi plăcut surprins de lista interminabilă a gândurilor care revin la dumneavoastră şi de lucrurile noi demne de recunoştinţa dumneavoastră. Puteţi folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei spre a atrage puternic în viaţa dumneavoastră lucruri specifice pe care le doriţi şi spre a fi în deplina abundenţă.

Cartea este plină de afirmaţii scrise de Rhonda Byrne menite să aduceţi bucuria şi armonia în toate aspectele vieţii dumneavoastră. Inspiraţi fiind de scrierile Rhondei, în fiecare zi veţi face o listă a lucrurilor pentru care sunteţi acum recunoscători, urmată de o listă a Intenţiilor de Recunoştinţă conţinând toate lucrurile dorite în viaţa dumneavoastră.

The Secret – Secretul: Cartea Recunoştinţei are un design grafic de excepţie şi este de o eleganţă aparte. Această carte va ajuta cititorii să-şi concentreze energiile şi, în mod limpede şi eficient, să folosească pe deplin puterea legii atracţiei în toate aspectele vieţii lor.

Vreau cartea

Categories: Tolba cu cărţi

Sponsors