No public Twitter messages.
Posted by gabriela Posted on Ian - 28 - 2013

Ştii lucruri şi nici nu ştii că le ştii

questions

„Există lucruri pe care le ştiţi, dar nu ştiţi că le ştiţi. 

Când veţi şti ceea ce nu ştiţi, 

atunci vă veţi schimba.”

                                     Milton Erickson

Doresc să completez:

…atunci vă veţi înţelege natura a cine sunteţi cu adevărat, iar apoi, ca o urmare firească, va veni schimbarea, care de fapt e doar o nouă percepţie a aceeaşi realităţi, doar cu diferenţa privirii ei dintr-un alt punct de vedere,  precum soarele apare după o ploaie torenţială!

Nu scăpa din vedere: Nu că soarele nu ar străluci atunci când ploaia îşi picură stropii pe pământ, el este acolo în permanenţă, doar că, pentru moment, el stă să treacă acel val pentru a putea să strălucească din nou. Aşa că, dragă prieten, noi suntem în permanţă aceeaşi, doar că vom străluci abia când norii se vor retrage de pe cerul nostru! Eu vă doresc să străluciţi cât mai mult!

Te provoc să străluceşti!

 

Vino şi tu cu ceea ce vrei să adaugi şi ceea ce simţi că te reprezintă ori poate cu acele întrebări din care sunt formaţi norii care-ţi acoperă strălucire ta!

Cu drag, Gabriela :-)

Categories: Un gând pe zi

2 Responses so far.

 1. Ana spune:

  Stralucim din interior si luminam camera
  prin atitudinea noastra pozitiva .
  imi place provocarea ta si o accept ! 😉

  • Gabriela spune:

   Am ales să vă provoc, căci de atâtea ori, doar în situaţii de criză, oarecum, am reuşit să scot din mine adevărate valori!
   Atunci când simţim, că viaţa noastră nu are nici un sens, nici o direcţie, exact atunci e necesar să ştim că noi avem în noi tot ce avem nevoie, chiar şi acea lumină care ne poate lumina drumul spre ieşire.
   Iţi mulţumesc că ai acceptat şi-ţi promit că-ţi voi fi alături în această provocare :* !
   Cu mare drag, Gabriela :-)


Sponsors