No public Twitter messages.

Supă de pui pentru suflet. Poveşti adevărate de viaţă care deschid inima şi trezesc spiritul

supa_de_pui_pentru_suflet

Au trecut peste două decenii de când Jack Canfield şi Mark Victor Hansen, doi dintre cei mai îndrăgiţi vorbitori inspiraţionali din America şi-au publicat primul volum din seria Supa de pui pentru suflet.

La ora actuală, această serie de cărţi este una dintre cele mai iubite în lume continuând să inspire milioane de oameni prin poveştile sale care trezesc speranţa, în triumful spiritului uman.

Fiecare poveste din acest volum, devenit clasic, a fost atent selecţionată şi ilustrează ceea ce putem face cu viaţa noastră, iluminându-ne totodată calea.

Dacă doreşti să îţi lărgeşti orizonturile, să îţi inspiri un prieten sau să îi predai o lecţie importantă de viaţă unui copil, vei găsi cu siguranţă povestea potrivită în această serie de cărţi, Supa de pui pentru suflet, o veritabilă comoară plină de perle de înţelepciune, care trezesc inima şi emoţionează.

Redescoperă puterea inspiraţiei prin citirea acestor poveşti atemporale, legate de miracolele care se produc în fiecare zi şi care descriu tot ce poate fi mai frumos şi mai înălţător în spiritul uman.

Indiferent dacă abia ai descoperit ciclul Supă de pui pentru suflet sau dacă eşti un fan mai vechi al acestuia, volumul de faţă, te va inspira să devii un om mai bun, să îţi atingi potenţialul suprem, să îţi împărtăşeşti iubirea şi să îmbrăţişezi întreaga lume din jurul tău.

 

Vreau cartea

Categories: Tolba cu cărţi

2 Responses so far.

  1. florentina spune:

    mutumim pentru carti


Sponsors